ÉS Bisztró

ÉS RECEPTEK | NIZZAI SALÁTA



Hozzávalók:

20 dkg vegyes saláta
20 dkg zöldbab
10 dkg paradicsom
0.5 kg tonhal
8 fürjtojás
oívabogyó
capribogyó
1 kis fej lilahagyma
szardella
öntet

Elkészítés:
A tonhalat sóval, borssal fűszerezzük, majd óvatosan körbepirítjuk. A fürjtojást és a zöldbabot külön-külön megfőzzük, a paradicsomot és a lilahagymát felvágjuk. A megfőtt fürjtojást kettévágjuk, majd a zöldbabbal, a paradicsommal és a lilahagymával összekeverjük, végül a salátaöntettel leöntjük. A tonhalat a tetejére szeleteljük.

Fontos: a zöld színű zöldbabot mindig főzd meg, nyersen mérgező anyagokat tartalmaz!


Vajna Tamás, az ÉS Bisztró séfjének receptje.

FRIENDS AND FAMILY