ÉS Bisztró

VAJNA TAMÁS, AZ ÉS BISZTRÓ SÉFJE



Tamás imádja a természetet, ha teheti minden szabadidejét a zöldben tölti. Ezért is valóságos felüdülés számára, hogy a hotel tetőkerti teraszán gondozgathatja fűszernövényeit, melyeket frissen fel is használ ételkompozicióiban az ÉSben.

A Kempinski tetőteraszán lévő kertben rengeteg fűszernövényt gondoz, megtalálható itt, például:
  • menta,
  • ananászmenta,
  • epermenta,
  • csokimenta,
  • levendula,
  • rozmaring,
  • lestyán,
  • többféle paradicson,
  • snidling,
  • bazsalikom.

Ezeket természetesen az ÉS Bisztróban kapható ételekhez használják. A leginkább ÉS-re jellemző ételekhez is, mint például a Tafelspitz vagy a zsírsteak (hay steak), amihez a levendulát használják.

FRIENDS AND FAMILY