ÉS Bisztró

Sztori

Az ÉS Bisztró egy laza magyar-bécsi bisztró és steakhouse Budapest belvárosában. Az ÉS-ben a hagyományos éttermi szokásoktól eltérően, kötetlenebb módon érezheted jól magad sörözés, borozás, beszélgetés közben falatozgatva. Egy olyan étterem az V. kerületben, ahol a klasszikus magyar és bécsi fogásokon kívül húsokat, halakat grillezünk és Budapest egyik legjobb hamburgerét is itt kóstolhatod meg. A monarchiabeli ételek, különleges grillek ÉS falatok mellett izgalmas bor- ÉS kézműves sörválaszték teszi teljessé a kínálatot. Vasárnaponként családi ebéddel várunk, de itt a brunch is más!

Steak ÉS burger. Pörkölt ÉS borjú bécsi. Saláták ÉS ropogós császárhús. Jöhetsz napközben ÉS este is. Családdal ÉS barátokkal is.

Az ÉS a Deák Ferenc sétálóutcát egyedi gasztronómiai élményekkel köti össze.

Helyiek ÉS látogatók, magyarok ÉS külföldiek. Hal ÉS Hús. Marha ÉS sertés. Pest ÉS Buda. Kutya ÉS macska. Hiphop ÉS metál. Mozart ÉS Beethoven. iOs ÉS Android. Rocky ÉS Rambo. Facebook ÉS twitter. Picasso ÉS Rubens. Cure ÉS Depeche.

Miért vagy, ha lehet ÉS is?!

Az ÉS Bisztró a budapesti Kempinski és a Zsidai Csoport közösen üzemeltetett étterme, melyet együtt hoztak létre 2013-ban annak érdekében, hogy sikeresen ötvözzék a Kempinski és a Zsidai család értékeit és gasztronómiai tapasztalatait, és ezzel egy újabb nyomot hagyjanak Budapest gasztronómiai életében.

A Vernon Strachan executive séf és Kónya Géza konyhafőnök vezetésével működő ÉS-ben teljes gasztronómiai élményt kapsz, melyet barátokkal ÉS üzleti partnerekkel egyaránt megoszthatsz.

Étlap

Évente kétszer frissülő étlappal és kéthetente változó szezonális táblás ajánlattal készülünk, de számos más lehetőséget is kínálunk vendégeinknek.

Vasárnapi családi ebéd

Vasárnaponként a város (szerintünk) legjobb családi ebédjét (Family Table) fogyaszthatod el, egészen egyedülálló módon asztalnál felszolgált ételekkel, élő zenével, gyermek kézművesfoglalkozásokkal. Az ár ingyenes parkolást, bor-, pezsgő- és üdítőfogyasztást is tartalmaz.

Törzsvendégeinknek saját nevükkel gravírozott francia Laguiole kést tartunk, hogy ebédjük, vacsorájuk alatt is otthon érezzék magukat az ÉS-ben.

A gyermekekre nem csak a vasárnapi ebéd alatt gondolunk, hanem külön gyerekmenüvel is készülünk a hét minden napján.

Fűszerkert

Nyáron a hotel tetőteraszán különleges fűszerkertben neveljük és frissen szedjük az ÉS Bisztró számára a bazsalikomot, mentát, kakukkfüvet, rozmaringot, zsályát és számos más fűszernövényt.

Céges rendezvények

Céges vagy privát rendezvényekre az ÉS TOO – leválasztható terem –, a megfelelő megoldás. A Forbes magazin 2016-ban rendszeresen nálunk tartotta 50-100 fő közötti rendezvényeit.

Ültetett vacsora esetén 50 főig, állófogadás esetén 100 főig ideális az ÉS TOO. Az itt található körbeülhető séfasztal kíválóan alkalmas 10 fős baráti vacsorákhoz vagy szűkebb körű csapatépítésre.

ÉS Bisztró Terasz

Az ÉS ikonius része, a nyári és téli terasz, március végétől október végéig várja a vendégeket. A közel 120 fős kétszintes terasz a belváros egyik legnagyobbika. Az utcai rész a szellős Deák Ferenc utcán (Fashion Street) található, jól elválasztva az utcai forgalomtól. A téli terasz advent első vasárnapjától január első hetéig tart nyitva. Édes és sós palacsintával, Tafelspitz szendviccsel, hot-doggal, forralt borral, téli koktélokkal és melegítő teával várja a belvárosba kalandozókat.

 

 

Budapest, V. ker
Deák Ferenc utca 12. és 14.

www.esbisztro.hu
info@esbisztro.hu

+36 (20) 474 5000

nyitva tartás:
6:30-23:30

 

Étlap

Étlap

Táblás ajánlat

Táblás ajánlat

Itallap

Itallap

Desszertek

Desszertek

És Deli

ÉS Deli

Vasárnapi családi ebéd

Vasárnapi családi ebéd

Galéria

ÉS Interior
ÉS Interior
ÉS Interior
ÉS Interior
ÉS-tafelspitz
ÉS-borjúpaprikás
ÉS-steak
ÉS-wiener-schnitzel
ÉS-mesclun-saláta
ÉS Deli
ÉS Deli
ÉS Deli
ÉS Deli
És Terasz
És Terasz
És Terasz

Asztalfoglalás

Amennyiben 30 percen belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, kérjük, nézze meg a Spam/Promotions fül alatt.

ÉS BISZTRÓ & DELI
1052 BUDAPEST, DEÁK FERENC UTCA 12. ÉS 14.

info@esbisztro.hu
+36 20 474 5000