ÉS Bisztró

ÉS Deli

Az ÉS Deli egységes koncepcióba foglalja a New York-i deli műfajt, a népszerű kávéláncok italdesszertjeit és az autentikus „specialty coffee” világot. A választékot az újhullámos kávék mellett az ÉS Bisztró konyháján frissen készült gourmet szendvicsek és ropogós péksütemények gazdagítják. Az egészséges életmódra fókuszáló és a vegetáriánus vendégek frissen préselt zöldség-és gyümölcsleveket fogyaszthatnak a húsmentes szendvicsek vagy a bircher müzli mellé.

Az újhullámos mozgalmat a kávétermeléstől a pörkölésen át az elkészítésig nagyfokú gondosság jellemzi. Ebbe a trendbe illeszkedik bele az ÉS Deli „specialty coffee”, amelyet a neves, nemzetközileg is elismert kávészakértő, Nezvál Máté válogat és pörköl az ÉS Delinek.

Az ÉS Deli blend friss ízvilágú és világos pörkölésű kávékeverék, egy ruandai (Cyebumba) és egy guatemalai (Finca Santa Paula) kávé 50-50%-os házasítása. Az arabica Bourbon és Caturra alfajait 1477-1700 m magasságban termesztik. Mindkét származási helyen nagy figyelmet szentelnek a gazdákkal való élő kapcsolatnak a minőség folyamatos garantálása érdekében, ráadásul a guatemalai Finca Santa Paula egy 100%-ban fenntartható működésű birtok. A gazdaságokban mosott és napon szárított eljárással dolgozzák fel a kávébabot, amely több pörkölési profilon esik át. A cseresznyés, feketeszedres savakat az érett körtés és édes csokoládés jegyek hozzák egyensúlyba.

Az ÉS Deli a belváros szívében kíváló helyszín arra is, hogy kötetlen formában találkozz üzletfeleiddel, barátaiddal vagy egyszerűen csak leülj a géped mellé és dolgozz, miközben finom kávét kortyolsz.

Gyere és kóstolj bele egy különleges kávévilágba!

Nyitva minden nap 7:00 – 19:00 között. 
Deák Ferenc utca 12 ÉS 14.

ÉS BISZTRÓ & DELI
1052 BUDAPEST, DEÁK FERENC UTCA 12. ÉS 14.

info@esbisztro.hu
+36 20 474 5000