Az ÉS sztori

Kezdetek

2012 végén kérte fel a Kempinski Hotel Corvinus vezetése az éttermeket üzemeltető Zsidai Csoport vezetőjét, Zsidai Roy-t, hogy a szálloda éttermét és annak gasztronómiai kínálatát alakítsa ki és működtesse közösen a hotellel. Egy 120 éves patinás hotelcsoport egyik tagszállodája és egy közel 40 éves, éttermeket üzemeltető magyar családi vállalkozás sikeres együttműködéséből jött létre az ÉS Bisztró, mely 2013. április 8-án nyitotta meg kapuit. 

Egy olyan laza magyar-bécsi bisztrót álmodtak meg Budapest belvárosában, amelyben a hagyományos éttermi szokásoktól eltérően, kötetlenebb módon érezheti jól magát a vendég sörözés, borozás, beszélgetés közben falatozgatva.
Az ÉS Bisztró egy olyan étterem Budapest belvárosában, az V. kerületben, ahol a klasszikus magyar és bécsi fogásokon kívül, mint a szalontüdő, a borjúbécsi vagy a Tafelspitz, nagyszerű húsokat, halakat grillezünk és Budapest egyik legjobb hamburgere is itt kóstolható meg. A monarchiabeli ételek, különleges grillek ÉS falatok mellett izgalmas bor- ÉS kézműves sörválaszték teszi teljessé a kínálatot. Vasárnaponként családi ebédet szolgálunk fel, de itt a brunch is más: asztalnál felszolgált ételek, élő zene és aktív gyermekfoglalkozás teszi színessé a vasárnap ide érkezők ebédjét.

Hiszünk abban, hogy a családdal, barátokkal töltött idő a legértékesebb, ezért minden kényelmes és jó értelemben vett luxust szeretnénk megadni vendégeinknek. A vasárnapokat mi úgy képzeljük, hogy az egész család felkerekedik, senkinek nem kell főznie, és a konyhában töltenie a délelőttöt, de még a büféasztalig sem kell az étkezés nagy részében elmenni, mert a főételeket a pincéreink szolgálják fel és asztalához viszik. Emellett élő zenével szórakoztatjuk vendégeinket és felszerelt gyereksarokkal is készülünk minden héten. 
Tudjuk, hogy a belvárosi parkolás néha igazi rémálommá változtathatja még a legkellemesebb programot is, ezért az vasárnapi ebéd alatt a Kempinski hotel mélygarázsában ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Viszont érdemes inkább a taxit választani, mert az üdítők mellett az ebéd alatt a ház legfinomabb borait is kínáljuk az ebédhez. További információ és asztalfoglalás: +36 (20) 474 5000

Steak ÉS burger. Pörkölt ÉS borjú bécsi. Saláták ÉS ropogós császárhús. Jöhetsz napközben ÉS este is. Családdal ÉS barátokkal is.

Az ÉS a Fashion Street (Deák Ferenc sétálóutca) divatüzleteinek felkeresését egyedi gasztronómiai élménnyel egészíti ki.

Helyiek ÉS látogatók, magyarok ÉS külföldiek. Hal ÉS Hús. Marha ÉS sertés. Pest ÉS Buda. Kutya ÉS macska. Hiphop ÉS metál. Mozart ÉS Beethoven. iOs ÉS Android. Rocky ÉS Rambo. Facebook ÉS twitter. Picasso ÉS Rubens. Cure ÉS Depeche.

Miért vagy, ha lehet ÉS is?!

Az ÉS Bisztró a budapesti Kempinski hotel és a Zsidai Csoport közösen üzemeltetett étterme, melyet együtt hoztak létre 2013-ban annak érdekében, hogy sikeresen ötvözzék a Kempinski szállodacsoport és a Zsidai család értékeit és gasztronómiai tapasztalatait, és ezzel egy újabb nyomot hagyjanak Budapest gasztronómiai életében.

Meghraj Chavan Executive Chef és Kónya Géza konyhafőnök vezetésével működő ÉS-ben teljes gasztronómiai élményt kapsz, melyet barátokkal ÉS üzleti partnerekkel egyaránt megoszthatsz.

Étlap

Évente kétszer frissülő étlappal és háromhetente változó szezonális táblás ajánlattal készülünk, de számos más lehetőséget is kínálunk vendégeinknek.

Vasárnapi családi ebéd

Vasárnaponként a város (szerintünk) legjobb családi ebédjét (Family Table) fogyaszthatod el, egészen egyedülálló módon, asztalnál felszolgált ételekkel, élő zenével, gyermek kézművesfoglalkozásokkal. Az ár a szálloda mélygarázsában ingyenes parkolást, valamint korlátozás nélküli fogyasztást is tartalmaz az alábbi italokból: ásványvíz, üdítő, kávé, tea, csapolt sör, a ház borai (pezsgő, fehér, rosé, vörös).

Törzsvendégeinknek saját nevükkel gravírozott francia Laguiole kést tartunk, hogy ebédjük, vacsorájuk alatt is otthon érezzék magukat az ÉS-ben.

A gyermekekre nem csak a vasárnapi ebéd alatt gondolunk, hanem külön gyerekmenüvel is készülünk a hét minden napján.

Fűszerkert

Nyáron a hotel tetőteraszán különleges fűszerkertben neveljük és frissen szedjük az ÉS Bisztró számára a bazsalikomot, mentát, kakukkfüvet, rozmaringot, zsályát és számos más fűszernövényt.

Céges rendezvények

Céges vagy privát rendezvényekre az étterem ÉS TOO leválasztható termét ajánljuk, ahol akár kisebb, 10 fős séf asztal vacsorákat, de 50 fős ültett vacsora vagy 100 fős állófogadás lebonyolítását is vállaljuk. Személyes ajánlatkért lépjen velünk kapcsolatba az info@esbisztro.hu e-mail címen. 

ÉS Bisztró Terasz

Az ÉS közkedvelt terasza áprilistól októberig és decemberben várja a vendégeket. A nyáron közel 120 fős kétszintes terasz az egyik legnagyobb a belvárosban. A Fashion Streeten található, kellemesen szellős terasz nyugodt étkezést biztosít, távol az utcai forgalomtól.

Az adventi időszakban téli teraszunk forralt italokat és finom falatokat kínál.


Kapcsolódó hírek

Kézműves fagylalt az ÉS Bisztróban

Kézműves fagylalt az ÉS Bisztró teraszán

Tovább
Teraszos étterem Budapesten

A belváros legnagyobb terasza

Tovább