Találkozunk április 20-án!
A HÚSVÉTI CSALÁDI EBÉD FOGÁSAI:
HIDEG ELŐÉTELEK
Mesclun saláta
Házi pácolású lazac 5
Füstölt paraszt sonka és főtt tarja, kacsa terrine 2
Helyi kézműves sajtválogatás 7
Szívsaláta
Füstölt libamáj
Grillezett padlizsán
SALÁTA SAROK
Készítse el kedvenc salátáját, válogasson friss kiegészítőinkből!
LEVES
Spárgakrémleves 7
GRILLRŐL
Egészben sült bárány, rozmaring jus 1
Egészben sült marha rib eye, zöldbab, lilahagyma,
portói redukció 1
Pácolt királyrák, sült koktélparadicsom, citrom, zsálya 3
FŐÉTELEK
Szabadtartású csirke, erdei gomba, borsó, kakukkfüves jus
Roston sült fogas, spárga, medvehagyma 5 7
Fusilli Primavera 2 7
Zöldséges bulgur 2
Sáfrányos rizs
Sült tavaszi zöldségek
Petrezselymes újburgonya
DESSZERTEK
Aranygaluska, vanília sodó 2 4 7 10
Rákóczi túrós tartlet 2 4 7
Bailey’s madártej 4 7
Esterházy szelet 2 4 7 10
Sacher 2 4 7
Friss gyümölcsök
ITALOK
Korlátlan mennyiségben az ebéd ideje alatt
Nordaq szűrt víz, üdítő, csapolt sör,
ház borai (habzóbor, fehér, rosé, vörös).
24,900 FT + 15% szervízdíj / fő
ALLERGÉNEK: 1-zeller, 2-glutén, 3-rákfélék, 4-tojás, 5-hal, 6-csillagfürt, 7-tej (laktóz),
8-puhatestűek, 9-mustár, 10-magvak, 11-mogyoró, 12-szezámmag, 13-szója, 14-szulfit