Rendezvények az ÉS Bisztróban

Családi, baráti összejövetelt vagy céges rendezvényt szervezel?

Az ÉS Bisztró a belváros szerintünk legjobb adottságú étterme. A Fashion streeten található étterem és rendezvényhelyszín a központi, 5. kerületi lokációja és a Kempinski hotelben található mélygarázsa miatt egészen kivételes helyet biztosít privát és céges rendezvényekre is.

Legyen szó születésnapról, keresztelőről, ballagásról, diplomaosztóról vagy netalán egy fergeteges leány- vagy legénybúcsúról, kérj tőlünk is ajánlatot és kollégáink 24 órán belül válaszolnak.

Ha céges rendezvényt szervezel, a belvárosi elhelyezkedés, az 5 csillagos szálloda adta miliő miatt biztosan elkápráztatod majd a kollégáidat. 

Kisebb és nagyobb csoportokat, társaságokat is várunk. A két belső teremben és hatalmas teraszunkon közel 200 főt tudunk egyszerre vendégül látni. A legbelső termünk teljesen leválaszható az étteremtől, így itt a többi éttermi vendégtől elszeparáltan tudtok ünnepelni.

Kérj ajánlatot kisebb összejövetelekre is, 8-10 főig még az á la carte étkezést javasoljuk, de 10 fő fölött már külön menüsort állítunk össze Nektek.  

Ajánlatkérés: info@esbisztro.hu


Kapcsolódó hírek

Tafelspitz

Vasárnapi Családi Ebéd az ÉS Bisztróban

Tovább
Kézműves fagylalt az ÉS Bisztróban

Kézműves fagylalt az ÉS Bisztró teraszán

Tovább