Miben más az ÉS Bisztró Családi Ebédje?

 


 

1. Ebédünk alatt a legtöbb fogást az asztalnál szolgáljuk fel, mennyiségi korlát nélkül.​​​​​​

A legtöbb étteremben kizárólag büféasztalról választhatunk, ami azt jelenti, hogy folyamatos a jövés-menés, segíteni kell a gyerekeknek, így nem tudunk csak az étkezés és a társaság örömeinek hódolni. Ezzel a gyakorlattal szerettünk volna szakítani, ezért az előételeket, valamint a kiválasztott fő- és grillételeket nálunk a felszolgálók az asztalokhoz viszik.

2. Élőzenével várunk

Az ebéd teljes ideje alatt élőzene szórakoztatja a vendégeket.

3. Az ebéd alatt a Gipszkorszak műhely tart gyermekfoglalkozást

Tudjuk, hogy a gyerekek gyorsan elunják az étkezést és inkább játszani szeretnének. Ezért a Gipszkorszak az ebéd ideje alatt kreatív foglalkozást tart a kicsiknek, hogy mindenki megtalálja az örömét. A gyerekek a játékban, a szülők a nyugodt étkezésben.

4. Az ár korlátozás nélkül tartalmaz ásványvizet, üdítőt, kávét, teát, csapolt sört és a ház borait (pezsgő, fehér, rosé, vörös)

Természetesen az italfogyasztás is benne van az árban. Kezdd az ebédet egy pohár pezsgővel, hiszen minden közös étkezés igazi ünnep.

5. Az ebéd alatt ingyenes parkolási lehetőség a Kempinski garázsban

A belvárosban néha problémát jelent a parkolás, de a Kempinski Hotel mélygarázsát térítésmentesen használhatják vendégeink a Családi Ebéd ideje alatt.

Asztalfoglalás:
+36 20 474 5000
info@esbisztro.hu


Kapcsolódó hírek

Tafelspitz

Vasárnapi Családi Ebéd az ÉS Bisztróban

Tovább
Kézműves fagylalt az ÉS Bisztróban

Kézműves fagylalt az ÉS Bisztró teraszán

Tovább