Miben más az ÉS Bisztró Családi Ebédje?

Iskolaidőben minden vasárnap Családi Ebéddel várunk Benneteket.

Miben más a mi ebédünk, mint a többi Sunday Brunch?


 

1. Ebédünk alatt a legtöbb fogást az asztalnál szolgáljuk fel, mennyiségi korlát nélkül.​​​​​​

A legtöbb étteremben kizárólag büféasztalról választhatunk, ami azt jelenti, hogy folyamatos a jövés-menés, segíteni kell a gyerekeknek, így nem tudunk csak az étkezés és a társaság örömeinek hódolni. Ezzel a gyakorlattal szerettünk volna szakítani, ezért az előételeket, valamint a kiválasztott fő- és grillételeket nálunk a felszolgálók az asztalokhoz viszik.

2. Élőzenével várunk

Az ebéd teljes ideje alatt élőzene szórakoztatja a vendégeket.

3. Az ebéd alatt a Gipszkorszak műhely tart gyermekfoglalkozást

Tudjuk, hogy a gyerekek gyorsan elunják az étkezést és inkább játszani szeretnének. Ezért a Gipszkorszak az ebéd ideje alatt kreatív foglalkozást tart a kicsiknek, hogy mindenki megtalálja az örömét. A gyerekek a játékban, a szülők a nyugodt étkezésben.

4. Az ár korlátozás nélkül tartalmaz ásványvizet, üdítőt, kávét, teát, csapolt sört és a ház borait (pezsgő, fehér, rosé, vörös)

Természetesen az italfogyasztás is benne van az árban. Kezdd az ebédet egy pohár pezsgővel, hiszen minden közös étkezés igazi ünnep.

5. Az ebéd alatt ingyenes parkolási lehetőség a Kempinski garázsban

A belvárosban néha problémát jelent a parkolás, de a Kempinski Hotel mélygarázsát térítésmentesen használhatják vendégeink a Családi Ebéd ideje alatt.

6. Lehetőség autómosásra

Lehetőség van arra, hogy amíg mi jól érezzük magunkat, autónk kívül-belül megszépüljön. Az autómosás a hotel mélygarázsában ugyan nem ingyenes, de jó szívvel ajánljuk partnerünket.

Asztalfoglalás:


+36 20 474 5000
info@esbisztro.hu


Kapcsolódó hírek

Ételek elvitelre

Az ÉS Bisztró ételei már elvitelre is!

Tovább
Belvárosi steakhouse a Kempinski hotelben

Különleges steakválaszték az ÉS Bisztróban

Tovább