Prémium steakek az ÉS Bisztróban

Mitől különlegesek az ÉS Bisztró steakjei:

Az ÉS Bisztró igazi Paradicsom a steakek szerelmeseinek, az élményhez mi magas minőségű alapanyagok felhasználásával és professzionális elkészítési móddal járulunk hozzá. Kortárs magyar-bécsi étlapunkat izgalmas steak-kínálatunk teszi teljessé.

 

Húsválaszték: szakértő séfjeink ajánlásával

A legfinomabb Black Angus T-bone, rib eye, sirloin, marha bélszín, Wagyu flank és Tomahawk steakekhez a húsokat Ausztria, az Egyesült Államok, Írország és Új-Zéland legjobb farmjairól szerezzük be. Mindegyik alapanyag prémium minőségű és rendkívül ízletes.

 

Az ÉS Bisztró specialitása

Különleges, szénával és zöldfűszerekkel érlelt alpesi rib eye-ból készül az étterem specialitása, amelyet előmelegített palán tálalunk az ízek kiemelése és a hús zamatosságának megőrzése érdekében.

 

Kövesse séfünk mozdulatait látvány-grill konyhánkban!

Az Egyesült Államokban gyártott Southbend sütőnkben steakjeink 620 °C-on 90 másodperc alatt sülnek át, így biztosítva hogy a kéreg bent tartsa az ízeket a hússzeletben.

 

Köretként ajánljuk:

Szarvasgombás burgonyapüré, édesburgonya hasáb, chimichurri, paradicsom salsa, füstös Béarnaise, zöldbors mártás, friss kerti saláta és grillezett zöldségek.

 

Válogatott borpárosítások

Sommelier-nk a legfinomabb magyar borokat válogatta össze, amelyek tökéletesen kiegészítik a steakeket, hogy az ízélmény még emlékezetesebb legyen.


Kapcsolódó hírek

Kézműves fagylalt az ÉS Bisztróban

Kézműves fagylalt az ÉS Bisztró teraszán

Tovább
Teraszos étterem Budapesten

A belváros legnagyobb terasza

Tovább